Yhteisö

Hub Kouvola, myös Viiraamona tunnettu paikka, on alati kehittyvä yhteisöllinen työtila aivan Kouvolan keskustassa, kävelykatu Manskin varrelta. Meidän ja yhteistyökumppaniemme mielestä Kouvola ansaitsee matalan kynnyksen, innovaatioita ja inspiraatioita tukevan paikan kohdata ja tehdä. Siihen me tähtäämme. Haluamme että meillä viihdytään ja että meillä tehdään, eikä vain tuhista. Olkoot se osamme kouvolalaiseen positiivisuuteen.

Sen sijaan, että vuokraisit pientä toimistokopperoa kaukana keskustasta – tule meille! Mukavasta yhteisöstämme löydät vähintään kahvi- ja lounasseuraa mutta parhaimmassa tapauksessa uusia kumppaneita yrittämiseen tai asiakkaita osaamistasi ostamaan. Hub on verkostoitumisen ja tekemisen ykköspaikka Kouvolassa. Kun sinä hyppäät mukaan, se on vieläkin parempi!

Kuukausijäsenenä saat oman avainlätkäsi, jolla voit liikkua tilassa oman aikataulusi mukaan. Kahvit, internet ja pienimuotoinen printtailu kuuluu pakettiin. Mikäli haluat täsmävarata jotain työpöytää tai kokoustiloja, sekin onnistuu ja yhteisön jäsenenä muita edukkaammin.

Ehkä tilan tarpeesi on vain satunnaista? Tule mukaan kymppikorttilaisena, jolloin saat vapaasti valita, mitkä päivät teet hubilla ja mitkä muualla. Etkä maksa ylimääräistä. Ja koska Hubilla toimitaan jokaisen omaan tahtiin, voit illalla jäädä rentoutumaan Netflixin ääreen tai siemaista viinilasin hyvän diilin kunniaksi.

Hubimme sijaitsee myös ehdottoman ensiluokkaisella sijainnilla, noin kahden minuutin kävelyn päässä Kouvolan Matkakeskukselta, junien ja bussien pääpysäkiltä. Kaupungintalo on kulman takana ja XAMK:n kampus kivenheiton päässä. Sinne pääsee kätevästi vaikka kaupunkipyörillä.

Kaiken kaikkiaan Hubilla saat käyttöösi noin 350 neliömetriä erilaista toimisto- ja kokoustilaa edukkaaseen hintaan. Yhteisön hintaa ei sitten voikaan mitata rahassa.

Tämähän on kuin yrittämisen kuntosali! Sillä erolla, että kukaan ei vaadi sitoutumaan pitkiin vuokrasopimuksiin eikä pelkoa ylimääräisistä yllätyskustannuksista. Aloittavana yrittäjänä voit riskittä hakea tuntumaa tilantarpeisiisi ja ajankäyttöösi ennen varmasti pian tapahtuvaa kasvupyrähdystäsi 🙂

Ja jos homma pelaa voi meille jäädä pidemmäksikin aikaa. Usea yritys on valinnut tilamme vakituiseksi osoitteekseen. “Toimistohotellimme” palvelut kannattaakin puntaroida myös pysyvämpää läsnäoloa miettiessä. Kysy tutustumistarjousta ja tule paikan päälle tsekkaamaan tilat.

KUUKAUSIKORTTI
150€ +alv

 • 30 päivää Hubilla.
 • Oma kulkukortti ja 24 / 7 käyttöoikeus.
 • Rajaton määrä nettiä, kahvia ja kyseenalaisen hauskaa seuraa.
 • Sopivasti kokousvarauksia kaupan päälle. Ei sopimuksia tai sitoutumispakkoa määräajoiksi.

KYMPPIKORTTI
150€ +alv

 • 10 omavalintaista duunipäivää Hubilla.
 • Rajaton määrä nettiä, kahvia ja kyllä, kaikkia muita palveluita.
 • Sopivasti kokousvarauksia kaupan päälle.

PÄIVÄPASSI
20€ +alv

 • Tule Hubille.
 • Viihdy niin myöhään kuin haluat.
 • Kaffet ja muu kuuluu pakettiin.
 • Kysy tutustumistarjousta!