Olohuone (15 henkilöä)

Rento ”olohuoneemme” on tunnelmaltaan monenlaiseen sopiva kohtaamistila. Se taipuu niin workshop-käyttöön kuin kokoustamiseen tai illanistumiseen. 15 henkeä mahtuu mukavasti ja 20 lisätuolien kanssa. 55″ älytv ja tietokone varmistavat että esitykset ja viihde toistuvat ongelmitta. Kahvi- & teetarjoilu kuuluu tilavuokraan. Meillä voit varata ja maksaa monin tavoin. Jos verkkopankkimaksu ei juuri nyt sovellu, tee alustava varaus, … Read more

Pieni neuvotteluhuone (4 henkilöä)

Pikapalaveriin kahden tai neljän osallistujan kesken. Dataprojektorilla kuvaa seinälle tai valkotaululle suuret suunnitelmat. Skypetys ja muu puhuminen rauhassa soveltuvat tänne. Meillä voit varata ja maksaa monin tavoin. Jos verkkopankkimaksu ei juuri nyt sovellu, tee alustava varaus, ja sovitaan yhdessä maksutavasta (esim. sähköinen laskutus).  

Iso neuvotteluhuone (10 hlöä)

Neukkari 10 henkilölle. 55″ äly-tv esityksiin, iso valkotaulu, fläppitaulu, workshop-tarvikkeita ja langaton netti. Neukkarivaraukseen kuuluu kahvi- ja teetarjoilu. Leivonnaiset ja muut herkut lisätilauksella. Meillä voit varata ja maksaa monin tavoin. Jos verkkopankkimaksu ei juuri nyt sovellu, tee alustava varaus, ja sovitaan yhdessä maksutavasta (esim. sähköinen laskutus).